Gratis online backup voor uw reisfoto’s en bestanden

Niemand wil zijn foto’s kwijtraken. U schiet digitale foto’s in een veelvoud en daar wilt u later nog veel van genieten. Een handige tip om uw foto’s op reis te back uppen, is gebruik te maken van een online  backup service.

De meest geschikte op dit moment is Drop Box.  Bedoeld als online backup, om bestanden uit te wisselen tussen verschillende pc’s, om bestanden met anderen te delen en met online toegang tot uw bestanden. Handig dus als u een pc en een laptop wilt synchroniseren. Of als u grote bestanden wilt delen met iemand anders. Maar ook een perfecte oplossing om op reis uw gemaakte foto’s en bestanden veilig te stellen!

Ga dus snel voor een gratis account (2 Gb ruimte) naar getdropbox.com U heeft al 50 Gb aan ruimte voor slechts 10$ (~ 7 euro) per maand!

Hoe gratis online back up maken?

Wellicht heeft u uw laptop mee op reis. Dan kunt u het programma van Drop Box installeren. Heeft u geen pc of laptop mee? Ga dan naar het internet cafe. Zorg dat u uw digitale kaart kunt uitlezen, door bijvoorbeeld een USB uitlees voor uw camera kaartje mee te nemen. Bij dropbox kunt u online aanmelden en zo alle foto’s van uw kaartje naar de online back up te copieren. Afhankelijk van de internet snelheid, gaat dat snel of langzaam. Wellicht een reden om even op zoek te gaan naar een broadband internet aansluiting. Het is maar een manier om uw foto’s voor altijd te bewaren!

Check Drop Box voor vakantie en thuis!

Copyright © 2019 Leuk reisverslag