Black is beautiful

Ontvang updates per email!
Geef hier jouw email adres op:

Tags

Black is beautiful

Ik zit (zat deze blog is van vorige week  smiley_knipoog) nu op het mooiste strand waar ik ooit geweest ben! Het heet Black Sand Beach en ligt op Maui.

Denk je een gitzwarte nacht in met fonkelende sterrenhemel. Neem dat beeld uit de hemel en projecteer het op het strand. De zwarte kiezels tussen/en het zwarte zand zelf glinsteren na elke golf die erop beukt als de sterren in de hemel. Na iedere golf weer een nieuw fonkelstrand.

Het strand is omgeven met ruige lavarotsen, als een maanlandschap pieken de ruwe brokken op uit de zee om deze paradijselijke baai te vormen. De minder ruige delen, zijn begroeit met helder groene planten en kokosnoten/palmbomen maken de begroeing compleet. De rustig wuivende palmbomen en het zachte tropische zandstrandje staan hard in contrast met het geruis van de zee en de beukende golven.

Golven die aan het eind van de baai een cave in rollen om met een diepe brom nog net niet tot een ‘blowe hole’ uit te groeien. (wat met een ruigere zee wel het geval schijnt te zijn) Als onweer rommelt het onbestendig uit de cave in de verte.

Verder kent het strandje zelf ook een coole lava cave, met uitzicht op zee. Er zijn prima hide-outs, if in need of some privacy. Wat je naar ik vermoed hier zowiso wel hebt, daar het park om 18 uur sluit.

Daar de camping 100 meter verderop is (er staan met die van ons erbij nu 4 tentjes), zal ik vanavond is even checken hoe gesloten het is  smiley_knipoogWaarschijnlijk kun je hier ook geniaal snorkelen, maar dat heb ik maar even gelaten.

Wat een ongeloofelijk mooi strand is dit! Jammer dat de dag er al weer op zit en de zon uit de baai vertrekt. Op naar de stad dan maar.

Morgenvroeg nog is even lekker op dit strandje hangen.

Hastaluego

 

Vincent  Black is beautiful   Hyves

Laat ook een reactie achter

Copyright © 2019 Leuk reisverslag