Betreft: einde abonnement

Ontvang updates per email!
Geef hier jouw email adres op:

Tags

Betreft: einde abonnement

Beste geabonneerde,
Helaas moeten wij u mededelen dat er per direct een einde komt aan uw abonnement op ‘Leuke-reisverslagen-van-Ali-en-Van-Es’. Door lichamelijke mankementen en aankomende financiële tekorten zijn zij niet meer in staat verder te reizen. Zij waren zeer content deze mooie ervaringen met u te mogen delen. Ook zijn zij erg dankbaar voor uw steun en verrassende reacties. Zonder u waren zij nooit zo ver gekomen.
De dames kunt u nog op één manier van dienst zijn. Tijdens het reizen zijn er enkele gebreken ontstaan betreft de Nederlandse Etiquette. Ook is er door escort-zuster Jo (zie afbeelding) een cultuurshock bij de dames vastgesteld. Om te zorgen dat zij hier zonder kleerscheuren weer bovenop komen, vragen wij u om de dames hierin te begeleiden door veel positieve aandacht en steun te geven. Voor de gevolgen van uw nalatigheid staan wij niet in (emigreren).
Als ze er lichamelijk en financieel weer bovenop zijn zullen zij geen dag te lang in Nederland blijven, maar er gelijk weer op uit trekken. In de tussentijd zullen zij hun kennis verbreden door te studeren. Wij zullen u zeker op de hoogte stellen wanneer u zich mogelijk weer kunt abonneren.
Met vriendelijke groeten,
Uw wereldwijde reisassistentes

Er is 1 reactie op “Betreft: einde abonnement”

 1. Bernadette says:

  Beste wereldwijde reisassistentes,

  Ook jullie wil ik even bedanken voor alle fantastische verhalen. Vooral de laatste verhalen van het abonnement waren erg spannend.
  Wat zal ik de verhalen missen. Mijn complimenten over jullie schrijfstijl en geweldige illustraties.
  Graag ondersteun en begeleid ik jullie de komende tijd met de cultuurshock, het bij brengen van de Etiquette en het geven van veel positieve aandacht en ondersteuning.

  Ik was even bang dat jullie er al weer erg snel bovenop waren want na een anderhalve week vertrokken jullie alweer naar het noorden maar gelukkig was dit maar voor een weekend naar de zeilschool.(je moet het tenslotte langzaam af bouwen.)

  Wel wil ik jullie meegeven dat de begeleiding dan wel regelmaat ,structuur en rustig moet verlopen wil deze willen beklijven.Tevens moet ik dan in de gelegenheid worden gebracht om jullie de aandacht die jullie nodig hebben te kunnen geven.
  Ik wil dan ook aanraden dat jullie regelmatig mogen vertoeven op de Wulp 27 waar we jullie dit met veel plezier ,liefde en warmte willen aanbieden.En ik jullie heerlijk kan verwennen.
  Mochten jullie nog een hobby erbij zoeken ga dan gerust reisboeken schrijven.
  Als jullie een tussentijdse aanbieding hebben van een proefabonnement zal ik de eerste zijn die dit abonnement zal afnemen.
  Ik wens jullie succes voor de toekomst met de keuzes die jullie moeten maken.
  Ik zie jullie graag zoveel mogelijk de komende tijd.

  Nogmaals dank ik heb genoten maar ben erg blij jullie weer dichtbij ons te hebben.
  Veel liefs,

  Bernadette


Laat ook een reactie achter

Copyright © 2019 Leuk reisverslag