Google Adwords, Adsense & Facebook advertenties

Adverteren op Facebook, met Google Adwords en Adsense, adverteren op social media, forums en websites van derden? haal de expert in huis!
  • Segmenteren via Google en Facebook is zeer specifiek mogelijk
  • Budgetten zijn naar wens en resultaat in te zetten, u bepaalt de limiet
  • Resultaten worden in kaart gebracht met Google Analytics
  • Optimalisatie van de Call to action, tekstueel en/of met beeld
Zet uw oline marketing campagne kracht bij met een gerichte advertentie campagne via Google Adwords, Adsense, Facebook advertenties en social advertising! Neem daarvoor contact op voor klinkende resultaten!

Google Adwords, Adsense en adverteren op Facebook

Wilt u profiteren van de mogelijkheden van Google Adsense en Google Adwords? Wilt u adverteren op social networks als Facebook, Youtube of Twitter? Adwords en Social advertising stellen u in staat exact te bepalen waar en aan wie u de advertenties wilt tonen. U bepaalt zelf wat voor budget u in wilt zetten en via web analytics is exact  de opbrengst te monitoren. Daarom.com adviseert en kan indien gewenst de implementatie waarnemen en/of optimaliseren. Profiteer ook!

Resultaat behalen met Google Adwords en Adsense

Google Adwords Expert

Google Adwords

Met google adwords koopt u een positie in de betaalde zoekmachine resultaten van Google. Een internet gebruiker die in Google een zoekopdracht geeft krijgt verschillende resultaten terug. Organische (gratis) zoekresultaten en betaalde zoekresultaten. De organische zoekresultaten nemen het grootste gedeelte van de pagina in beslag, op een witte achtergrond. De betaalde zoekresultaten (Paid search) staan boven en rechts van de zoekresultaten in een kolom met een, steeds lichter gele, achtergrond.

Wilt u hoog eindigen in de organische zoekresultaten, dan kunt u een zoekmachine optimalisatie project opstarten. Daarom.com heeft daarvoor alle kennis in huis. De positie in de zoekresultaten kan in de organische ranking wat fluctueren. Met de betaalde, adwords implementatie kunt u de positie zelf bepalen door te betalen voor de positie in de zoekresultaten als geplaatst op de gele achtergrond. Of dit voor u interessant is, kunt u aan de hand van een goede Web Analytics implementatie zelf bepalen. Hoe dat werkt en hoe u optimaal profijt haalt uit Google adwords, vertellen we u graag. Neem daarvoor gerust contact op.

Resultaat behalen met Google Adsense

Google Adsense en Google Adwords worden vaak als 1 gezien. Niets is minder waar! U kunt beide systemen volledig afzonderlijk van elkaar inzetten. Met Adwords koopt u een positie in de zoekmachine zoekresultaten. Met Adsense plaatst u advertenties op websites die betrekking hebben op het onderwerp dat u heeft gekozen. Wilt u uw aanbod van reizen onder de aandacht brengen van de doelgroep, dan kunt u met Adsense adverteren op websites die betrekking hebben op reizen. Google heeft daarvoor een perfecte oplossing ontwikkeld. Google inventariseerde toch al alle webpagina’s om die aan u te presenteren aan de hand van uw zoekopdracht. Nu heeft Google diezelfde logica gebruikt om een advertentie te koppelen aan de inhoud van de pagina. Een zeer krachtige oplossing, waarmee u zeer gericht kunt adverteren.

Google Adsense expert

Google Adsense – text advertentie

Hoe dat werkt? Dat vertellen wij u graag! Neemt u contact op, dan komen we de mogelijkheden gaarne presenteren.

Adverteren op Facebook en meer Social advertentie mogelijkheden

Adverteren op Facebook

Adverteren op Facebook

De sociale netwerken, Facebook bovenal, bieden ook ruime mogelijkheden om uw boodschap onder de aandacht te brengen. Net als bij Google Adwords en Adsense, is de weergave zeer fijnmazig te controleren. Op basis van interesse, locatie, leeftijd, sport en diverse andere sociografische kenmerken is te bepalen aan wie u uw advertentie wilt laten zien. Sponsored Stories, Page Post Ads en andere Facebook mobile en News Feed-based ads  behoren tot de mogelijkheden. Met de komst van ‘Custom audiences’ kunt u nu nog gerichter uw boodschap bij uw doelgroep onder de aandacht brengen. Dit is het moment om social advertising aan uw mediamix toe te voegen. Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Haal het beste uit online adverteren, met Google Adwords, Adsense en Social Advertising, met Daarom.com online marketing!

Daarom.com bouwt en optimaliseert ondermeer op basis van: